Galéria

Vendégkönyv
Vadász Étterem és Hotel
9700 Szombathely , Szent Imre herceg útja 59.
Tel.: 06-94/511-052
Fax: 06-94/511-053

Rendezvények

A 80 fős étterem és a 40 fős különterem egybenyitható, így 120 fő befogadására is alkalmas céges ill. baráti rendezvények, búcsúztatók, esküvők, eljegyzések, megszervezésének és lebonyolításának is kiváló helyszíne. Kitelepülések szervezését, lebonyolítását is vállaljuk.

  A nagyításhoz kattintson a képre!

Különterem

40 fő kapacitású különtermünk kiváló lehetőséget nyújt cégek, intézmények részére egy vagy több napos tréningek, továbbképzések, rendezvények lebonyolítására. Térítésmentesen flip charttal, vetítővászonnal állunk szíves rendelkezésükre. Menüajánlatainkat egyéni igények alapján állítjuk össze. Különtermi árainkat nem számítjuk fel, amennyiben a csoport napi fogyasztása eléri a 25.000,-Ft-ot.

  A nagyításhoz kattintson a képre!
Várjuk  szeretettel kedves vendégeinket a Vadász Étterem és Hotelbe***! Töltsenek  el nálunk egy kellemes napot egy finom ebéd vagy vacsora  társaságában!Megújult őszi-téli étlapunk  az európai és magyar konyha gasztronómia kiválóságainak összessége. A kulináris élvezetek kedvelőinek változatos vadételeket kínálunk és mindezekhez Magyarország legkiválóbb pincészeteinek boraival tudunk szolgálni. Ha bővebb tájékoztatást szeretnének a rendezvényeinkkel kapcsolatosan illetve asztalt szeretnének foglalni, kérem hívjanak bennünket az alábbi telefonszámon és szívesen válaszolunk az Önök kérdéseire és lefoglaljuk Önöknek az asztalt!

Aktuális Ajánlatunk »  
Galéria megtekintése
Developed by Wakelite Inc.
bemutatkozás :: hotel :: étterem :: vendégkönyv :: elérhetőség